?>
-      خرید وسیله نقلیه      سانا خبر      اجاره ماشین      -      داروخانه اینترنتی دکتر دیلی      +      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      *      صرافی تتر      +      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
 ليمو گيفت ليمو گيفت .

ليمو گيفت

مدت زمان نگهداري تخم مرغ در بيرون از يخچال

تغييرات دما مي تواند رشد باكتري ها را تسهيل كند و تخم ها به ويژه توسط يك باكتري شناخته شده به نام سالمونلا در معرض عفونت قرار دارند. تخم مرغ يكي از پرمصرف ترين غذاها در مناطق مختلف جهان است. اگر تخم مرغ ها هرگز در يخچال قرار نگرفته اند ، مي توانيد حدود يك هفته آنها را در جاي خنك نگه داريد. اما هنگامي كه تخم مرغ ها را در يخچال قرار داديد ، ديگر نمي توانيد آنها را در خارج از يخچال نگهداري كنيد.

 https://topersian.ir/مدت-زمان-نگهداري-تخم-مرغ-در-بيرون-از-يخچ/

اگر مي دانيد چگونه تخم مرغ را به درستي نگهداري كنيد ، تخم هايي كه در يخچال هستند را مي توان براي مدت چهار تا پنج هفته پس از تاريخ بسته بندي نگهداري كرد. اما تخم هاي يخچال چقدر از يخچال دوام مي آورند؟

مدت زمان نگهداري تخم مرغ در بيرون از يخچال

قبل از نگراني ، مي توانيد تخمها را به مدت دو ساعت يا ۹۰ درجه فارنهايت (۳۲٫۲ درجه سانتيگراد) يا به مدت يك ساعت در دماي اتاق نگه داريد. بهتر است بعد از دو ساعت ، تخمها را دور بريزيد و از تخمهاي جديد استفاده كنيد ، به جاي اينكه شانس خود را براي سالم نگه داشتن آنها امتحان كنيد. چرا؟ از آنجا كه تغييرات دما مي تواند رشد باكتري ها را تسهيل كند ، تخم ها به ويژه توسط يك باكتري شناخته شده به نام سالمونلا در معرض عفونت قرار مي گيرند.

علائم سالمونلا به هيچ وجه خوشايند نيست و ۱۲ تا ۷۲ ساعت پس از عفونت از جمله اسهال ، تب ، گرفتگي شكم و استفراغ ظاهر مي شود. در برخي افراد اسهال مي تواند به حدي شديد باشد كه منجر به بستري شدن در بيمارستان شود.

 

سازمان غذا و دارو تخمين مي زند كه هر ساله حدود ۷۹۰۰۰ مورد و ۳۰ مرگ در اثر تخم مرغ آلوده به سالمونلا وجود دارد. در نتيجه ، تخم هايي كه قبلاً يك شب در پيشخوان آشپزخانه خنك شده اند ، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامتي را ندارند


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۴۷:۵۴ توسط:الهام موضوع: